Zastupamo

spalding official nba basketball

SPALDING

Spalding je vodeći svjetski proizvođač košarkaške opreme. O kvaliteti proizvoda dovoljno govori činjenica da u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi - NBA, koriste košarkaške lopte i konstrukcije ovog proizvođača. Hrvatska A1 muška i ženska košarkaška liga također koriste Spaldingove lopte TF-1000 HKS.
ankara fiba sure shot

SURE SHOT

Proizvođač vrhunske profesionalne i amaterske sportske opreme. Košarkaške konstrukcije, table, nogometni golovi i sl. Robusne konstrukcije i europska kvalitete osigurali su ovom brandu FIBA partnerstvo te zadovoljavaju kriterije profesionalnih natjecateljskih liga.
Donic Persson

DONIC

Amaterska i profesionalna stolnoteniska oprema. Imena poput Jan Ove Waldner (legenda sporta) i Jörgen Persson (višestruki svjetski prvak) usko su vezana uz jedan od najjačih stolnoteniskih brendova. Izbor ITTF-a za većinu svjetskih i europskih natjecanja (stolovi i oprema).
uhlsport rukavice

UHLSPORT

Renomirano ime u nogometu i futsalu. Golmanska oprema i lopte vrhunske kvalitete zadovoljavaju potrebe amaterskih i profesionalnih sportaša. Brend među ostalima predstavljaju Lukasz Fabianski i Hugo Lloris.
kempa rukomet

KEMPA

Rukometne lopte, tenisice, odjeća i svi dodaci potrebni profesionalnom rukometašu. Kempa je svjetski priznat brand čije se ime može vidjeti u velikom broju europskih klubova i natjecanja.
filtral naočale

FILTRAL

Filtral je tvrtka članica Uvex grupacije. Modne sunčane i dioptrijske naočale pristupačnih cijena i liječnički atestirane kvalitete.

U ponudi

nittaku loptice

NITTAKU

Japanski proizvođač profesionalne stolnoteniske opreme. Nittaku je uvelike zastupljen na azijskom tržištu među profesionalnim sportašima no 'najkvalitetnije loptice na svijetu' ovaj su brand dovele na svjetske ITTF turnire.
cressi

CRESSI

Ronilačka oprema Made in Italy! Brand koji u vodenim sportovima prednjači po prodaji, raznolikosti i kvaliteti opreme. Cressi pokriva ronjenje na dah, ronjenje s bocama, podvodni ribolov i plivanje.